KLUN ambienti d.o.o.

Nasveti arhitekta

Podjetje>Nasveti arhitekta SLO EN
Nasveti arhitekta

Naročite se na svetovanje

Spodaj si lahko ogledate seznam pogostih vprašanj. Za dodatna vprašanja lahko spodaj izpolnite obrazec za dodatni odgovor ali pa se naročite na svetovanje.

Opremljamo pisarniške prostore, kjer bomo imeli tudi del namenjen našim strankam - kakšno pomoč nam lahko nudite?

V povezavi s podjetjem Magnet design vas lahko arhitekturno in idejno podpremo pri prenovi vaših pisarniških ali trgovskih prostorov. Če pa že imate načrt se vključimo v fazi izvedbe. Po pregledu načrta predlagamo najboljše možne materiale, morebitne tehnične korekcije in uskladitve. Tako podjetje KLUN-ambienti kot Magnet design imata v svoji dolgoletni tradiciji veliko izkušenj pri idejni zasnovi, projektiranju in izvedbi notranje opreme. Primere že izvedenih projektov si lahko pogledate pod razdelkom Referečni projekti.

Smo podjetje s precej kreativno dejavnostjo in bi želeli prostore, ki niso tipsko opremljeni. Kakšno svetovanje lahko ponudite?

Naša prednost je v tem, da se v veliki meri prilagodimo željam stranke. Večina našega poslovanja pokriva prav segment po meri narejene opreme - od projekta do izvedbe. Podprti smo z ekipo izkušenih in idejno razgibanih arhitektov, ki sledijo vašim vizijam. Pri tem vam svetujemo tako idejno kot tehnično. Naša izdelava je tradicionalna vendar sledimo vsem aktualnim smernicam v pohištveni industriji. Z nekaterimi unikatno razvitimi izdelki pa te smernice tudi postavljamo. Vključeni smo bili v projektih najrazličnejših podjetij iz najrazličnejših dejavnostih. Postanite eno izmed njih.
Kakšno sedežno priporočate za večji prostor, kjer bi želeli obdržati nekaj topline a hkrati ne bi želeli prostora vizualno prenasičiti?

V primeru, da gre za večji prostor je malo možnosti, da bi izbrali napačno. Priporočamo ujemanje z ostalo opremo v prostoru - tako pri oblikovnih linijah kot pri teksturi uporabljenih materialov. Če se pri ostali opremi držite ravnih ostrih linij naj to velja tudi pri izbiri sedežne garniture. Toplino prostora pa pridobite z izbiro prave tkanine. Barvno ste lahko tudi malce bolj odprti, če so ostali kosi opreme v prostoru enobarvni ali razmeroma nevtralnih barv. Če pa ste barvitost dosegli že z drugimi kosi opreme, predlagamo sedežno garnituro v enakomernejšem tonu, ki se z njimi lepo poveže.
Telefon

Tel.: +386 1 23 73 113
Mob.: +386 41 790 777
e-pošta

robet.klun@klun-ambienti
Naslov

Tomačevska 7a,
1000 Ljubljana
Slovenija