Ergonomski stoli

How you sit determines how you work. Good office chairs are the basis for successful work.

V letu 2000 smo lastni program na področju »oblazinjenih elementov« razširili in dobili uradno zastopstvo švicarskega podjetja Albert Stoll Giroflex AG, ki se že 140 let ukvarja z oblikovanjem in proizvodnjo kvalitetnih, ergonomskih pisarniških stolov.

 

Ergonomija

Kako pomembno je sedeti na ergonomsko oblikovanem pisarniškem stolu kaže dejstvo, da delavec zaposlen v pisarni, presedi v celem življenju povprečno 80.000 ur. To je razlog, zakaj v podjetju Giroflex pred začetkom razvoja vsakega modela pisarniškega stola, upoštevajo človeško telo in ergonomijo za ustvarjanje temeljev anatomsko pravilnega in zdravega sedenja. Vsi njihovi delovni ergonomsko oblikovani pisarniški stoli se z možnostjo nastavitve vrste parametrov popolnoma prilagajajo človekovem telesu in ne obratno. Stoli so testirani v  mednarodni instituciji LGA za certificiranje ergonomsko oblikovanih izdelkov - label (LGA), Ergonomics approved (LGA), PU-foam (LGA), Cleanroom & Antistatic (Fraunhofer).

 

Kvaliteta

Kakovost stolov Giroflex je preučena do najmanjše podrobnosti. Njihov sitstem upravljanja in stalnega zagotavljanja kakovosti je od leta 1993 certificiran s standardom kakovosti ISO 9001. Zaradi strasti, dolgoletnih izkušenj, brezkompromisnega poudareka na kakovosti, so postali strokovnjaki na področju izdelave ergonomsko oblikovanih pisarniških stolov.

 

Okolju prijazni izdelki

Na vsakem koraku proizvodnje uporabljajo okolju prijazno tehnologijo in materiale. Vsi sestavni deli, kot so železo, aluminij, plastika,..., vsakega končnega produkta so sestavljeni tako, da jih je enostavno ločiti in reciklirati ter vključiti v nov proizvodnji proces. Puhini za oblazinjanje so 100 % brez CFC (klorofloroogljikovodiki, ki razgrajujejo ozon in povzročajo tanjšanje plasti ozona v stratosferi).

Stalno zagotavljanje in ohranjanje visokih ekoloških standardov je podjetje leta 2003 pridobilo ekološki certifikat ISO 14001.

 

Garancija in storitev

Nudimo vam od 5 do 10 let garancijske dobe na stole Giroflex.

Servis in prenavljanje v Sloveniji.

Stole vam lahko dostavimo na test.

Za dodatne informacije nas lahko obiščete v našem podjetju, pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 10 46 ali pišete na elektronsko pošto info@klun-ambienti.com. Svetovali Vam bomo.